O napísanom, vytlačenom, prečítanom a o tých, ktorí za tým boli


Sex v násťročnej hlave (Erotická poviedka pre monogamných)

18.08.2017 18:22

Boli letné prázdniny, bolo obdobie ovulácie a vonku horúce leto. Obdobie letných prázdnin prinášalo viac priestoru pre určité myšlienky. Učenie, domáce úlohy a každodenné vstávanie do školy uvoľnili priestor fantázii, ktorej sa nekládli žiadne medze. Mladé telíčko si rado pospalo, lebo do noci čítalo. Nad ránom ho pravidelne budili hormóny a od zúfalstva sa prehadzovalo z boka na bok. Telíčko malo nejakých 17 rokov a bolo odkázané samo na seba, na svoje ruky, na svoju fantáziu a svoju vieru, to krásne presvedčenie, že si počká. Áno, teraz môžem po rokoch potvrdiť, že telíčku sa oplatilo čakať.

V tom čase po dedine nebehalo veľa túlavých psov, dneska je veru situácia úplne iná. 17 ročné telíčko, ktoré malo ovuláciu veru nemyslelo na nič iné, ako na to jedno. Bolo to náročné obdobie. Telíčko navyše oplývalo bujarou fantáziou.  Rado sa prechádzalo a to najmä po okrajových častiach dediny, či jeho už kopaničiarskych častiach, kde sa kochalo pohľadom na staré, opustené, ale ešte stále zachovalé stotodoly, šopky, či samostatne stojace staré chalúpky, ktoré mali o stenu opretý rebrík, ktorý viedol k tajomnému vchodu na povalu... Telíčko prechádzalo okolo týchto krásnych perličiek kopaničiarskej obce a stonalo pod tiažou hormónou a v duchu fantazírovalo: Bolo by to nádherné, len tak sa naháňať okolo tejto stodoly, potom sa utekať skryť do jej útrob a napokon sa nechať v tej slame, ktorú vidím pomedzi dosky, pomilovať. Telíčko postálo pri plote a pozeralo na tú stodolu, ako keby sa tam skutočne odohrával oný príbeh lásky. Potom sa pohlo telíčko zase o dům dál. Tu videlo roztomilučké malé oblôčiky a vyslalo v duchu prosbičku k Stvoriteľovi, že či by mohlo dakedy dúfať v takúto chutnučkú chalúpku, kde by sa milovalo snáď denne s mužom jeho srdca. Boh síce nahlas neodpovedal, ale Telíčko ucítilo z hory určitý prísľub za svoju trpezlivosť. Každým krokom túžba rástla a fantázia bola umocňovaná krásnou prírodou; po jednej strane strmý svah s rôznymi stromami a kríkmi, za šikovnými záhradkami a dvorčekmi zase šumel a žblnkotal ukrytý potôčik, ktorý pramenil nevedno kde.

Telíčko opäť zastalo pri nejakom dvorčeku a fantazírovalo, čo by robilo, keby ho tu malo, toho jediného a najdrahšieho, o ktorom ešte nebolo aní chýru, ani slychu. Toho, ktorý azda už dakde žil, nevedno však kde.

"Milovala by som ho, vrúcne, hlboko, oddane, len jeho a nikoho iného," šepkalo si Telíčko kráčajúc naspäť do dediny, roztúžené ešte viac, ako keď šlo na tú erotickú vandrovku. V predstavách poloha striedala polohu, vrchol bol už niekoľký v poradí a medzi tými nevinnými, ale vášnivými predstavami a ich naplnením boli ešte celé roky. Roky, s ktorými sa rátalo a ktoré boli naplnené výchadzkami, pri ktorých oči vyhľadávali tie milučké dedinské stavby, kde by sa Telíčko oddalo svojej láske.

Veru tak, drahý čitateľ, okrem hodín čítania, písania a dlhých preslovov k Stvoriteľovi vesmíru, som i takto krásne trávila voľný čas nielen počas letných prázdnin. Dodnes som sa tých krásnych predstáv nezbavila a nemienim tak učiniť, kým bude len troška libida.

 

—————

Späť